Klub Maniaków Motoryzacji
Gość
02.03.08 planowany zlot 200sx w Wielbarku, ale z racji tego ze to ogromny teren to zlot obejmuje wszystkie marki samochodw... Zlot odbedzie sie tylko wtedy gdy dopisze pogoga (nie nawali sniegu).
Jesli bedzie wiecej informacji to bede pisal na bierzaco.
wielbark to mi sie podoba !!!! oczywiscie sie pisze !!!! informowac innych ziomow??na forum honda z olsztyna dac cynk??? dla rng tez moze ??? jak dobzre pojdzie to sie jade stroic w tym tyg to wam pokaze na co szefa stac
Gość
Sciagaj ludzi ile sie da, no i wreszcie wystroj tego swojego potworka hyhy
Gość
ja niepojade bo niemam czym a muj złom się rozkraczy w trasie więc se dam chyba spokuj ...
Gość
SOPEL napisał:
ja niepojade bo niemam czym a muj złom się rozkraczy w trasie więc se dam chyba spokuj ...
Sopel ogarnij sie chlopaku, jesli uwazasz ze to zlom to ja na twoim miejscu bym spod bloku nie wyjezdzal... Zapakuj sie do kogos i chuj...
Dobra teraz tak...
Spot zaczyna sie o 13
Jesli bedzie jakis delikatny deszczyk czy mżawka to spot i tak sie odbedzie... Mala prosba, jedzmy przez Szczytno dosc spokojnie bo to miasto psiakow...
Niestety ja sie nie poscigam, nie mam sprzegla (a moze z raz mi sie uda hehe)
Takze musimy sie zgadac o ktorej lecimy z NMR
Tylko musze siana na wahe skolowac hyhy
Pozdro
tomogolf niepierdol tylko jedziemy masz deasla to ci mało spali !!! ekipa odnas zapowiada sie ładna wiec znow bedziemy wymiatac !!!! nero ty tez niepierdol tylko masz opierdolic wszytkich bo jak nie to ja bede musiał a chyba niehcesz tego a wiec panowie ogarnac sie i w weekend kaske zaoszczedzic bo moze byc ciekawie.sporo bedzie chłopakow z forum hondy klub rng ma byc i jeszcze inni takze musimy im pokazac kto tu rzadzi !!!
Mrągowo bedzie rządzic ja wam to obiecuje