Klub Maniaków Motoryzacji
Mateo napisał:
Junior napisał:
samochod jak na swoje lata dobrze smiga zrywny jest
Stary ty ze swoja padaka to nawet do niego nie startuj,bo niemasz szans!!
jak narazie to ty masz jeden z wolniejszych na naszym forum
Gość
dziewczyny niedrapcie się
Junior napisał:
Mateo napisał:
Junior napisał:
samochod jak na swoje lata dobrze smiga zrywny jest
HoHoHO nie rozbedziles sie przypadkim??
Mnie caly samochod kosztowal tyle co twoje przerobki wiec sie niedziw ze jest slabszy od twojego ale poczekaj jeszcze troche!!
Jeszcze sie zdziwisz!!
Gość
mogli byście nieschodzić z tematu utwyżcie se nowy post na kłutnie i tam się drapcie...
Mateo napisał:
Junior napisał:
Mateo napisał:
HoHoHO nie rozbedziles sie przypadkim??
Mnie caly samochod kosztowal tyle co twoje przerobki wiec sie niedziw ze jest slabszy od twojego ale poczekaj jeszcze troche!!
Jeszcze sie zdziwisz!!
buhhaa juz sie boje.pamietaj ze nigdy niebedziesz szybszy odemnie.jak ty juz zrealizujesz swoje plany to ja juz bede konczyl swoje i znow bedziesz w tyle.a tak poaztym to niewiem do czego dazysz??? ja twojego samochodu nienazywam padaka choc powinienem bo ozne chodza onim ploty ale niewnikam.wiec moze odpusc sobie bo sie zdenerwuje a wtedy bedzie zle
Pozwolę się wtrącić w drodze pokoju.
A więc, tak każdy ma to, na co go stać, zamiast mówić kto będzie miał lepszy, powinniście się wspierać.
Bo to forum nie ma na celu szukaniu wrogów, a zjednoczenia i pomocy z drugiej strony
Mam nadzieję że będzie good.
Proponuje usunąć, zbędne posty by nie straszyć w przyszłości nowych. A przynajmniej je gdzieś przenieść
Pozdrawiam!
Gość
Panowie dajcie sobie troche siana bo my mamy sie razem bawic a nie klocic, dokladnie jak Masta napisal... Poza tym narazie to ja mam najwolniejsze auto bo nie jezdzi hehe... Pomykam na szlifobrukach marki Lonsdayle i jak narazie calkiem dobrze mi idzie hehe
A tak na powaznie, jesli mamy stac sie silna ekipa by ganiac sie z innymi klubami to naprawde nie klocmy sie, to nie ma sensu...
Kazdy z Nas ma chyba jakies plany czy to zakupu innego auta, czy modyfikowaniu obecnego i ja tez je mam ale nigdy ich nie zrealizuje pracujac w PL za 1200zl... Dlatego znow bede musial wyjechac a uwierzcie mi ze chcialbym zostac w NMR... No ale bedac za granica bede mogl zaczac realizowac jeden z trzech planow tylko najpierw bede musial cos wybrac widzac jaka gotowka bede dysponowal...
Takze prosze Was nie kloccie sie juz, a dla rozluznienia stancie sobie na kresce, poganiajcie sie, pogadajcie, posmiejscie i ta cala niepotrzebna agresja szybko splynie
Pozdro
ja tej kłotni niezaczołem !!!! i tez chcem miec w klubie samych swoich ludzi ktorzy sie niekłoca i mamy tworzyc zgrana paczke ale nie jechac po sobie.ja sobie wkasze dmuchac niedam.moze matea poprostu zrzała zazdrosc.no ale niema co tu polonizowac bo robimy nieprzyjemny klimat na forum!!!